Maatregelen Coronavirus

 Het Pedagogen Collectief (Dyslexie Collectief en Pedagogenpraktijk Ria Balm) volgt de officiële richtlijnen vanuit de GGD, het RIVM en de overheid.

 

Update 28 april 2020

Welkom vanaf 11 mei 2020

Het is even passen en meten, zowel in ruimtes als in roosters, maar vanaf 11 mei verwelkomen we cliënten graag weer op één van onze locaties voor diagnostiek en behandeling. Waar nodig zijn locaties omgebouwd, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Voor enkele locaties gelden speciale haal- en brengrichtlijnen. Cliënten en ouders ontvangen hierover persoonlijk bericht voor de desbetreffende locatie. 

Face-to-face én digitaal

Het Pedagogen Collectief volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM, GGD, de overheid en het NKD. Dat betekent dat een gedeelte van de afspraken digitaal zal blijven doorgaan. Waar nodig en mogelijk, zal face-to-face-onderzoek en behandeling plaatsvinden.   

 

Hopelijk tot snel....wij zijn er klaar voor.   

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@pedagogencollectief.nl of bellen naar 023-576 2552.

 

Samen op zoek naar manieren om het risico op verspreiding van het virus te verkleinen en tegelijkertijd de continuïteit van de zorg te waarborgen. Deze richtlijnen blijven minimaal tot en met 20 mei 2020 van kracht. 

Direct contact

Stuur direct een snelle vraag: